Nieuwsbrief september

De nieuwsbrief van september 2018

Nieuwsbrief maart

De nieuwsbrief voor maart 2018 lees je hier.

It takes a village to raise a child

20 februari 2018 was er ouderavond op Spring High. Onder leiding van de OuderAdviesRaad zijn er veel mooie plannen gemaakt om van Spring High een nog betere school te maken. Wij vonden het in ieder geval fantastisch om zoveel enthousiaste ouders te zien.

In het kort: "20 februari 2018 stroomde het leerplein boven vol, vol met ouders! 20 februari ontmoetten ouders elkaar, deelden idealen, wensen en mogelijkheden voor Springhigh. Er ontstonden ideeën, ouders commiteerden zich aan plannen en oplossingen. 20 februari realiseerden we ons dat het mogelijk is. Samen met elkaar kunnen wij echt de gaafste, meest bijzondere school van Nederland maken. Kortom we hadden een topavond! We delen dan ook graag de uitkomsten met alle ouders. Kijk wat je aanspreekt, waar je bij kunt helpen, neem contact met ons op, deel je ideeën ofbesluit dat je echt iets gemist hebt en wees er de volgende keer bij!"

Het hele verslag lees je hier.

Kennisland

Vorig schooljaar ging Spring High samen met Kennisland op expeditie in de buurt. In opdracht van bedrijven in Nieuw-West hebben onze leerlingen onderzocht hoe we meer toeristen naar Nieuw-West kunnen krijgen. Kennisland heeft inmiddels een stappenplan voor dit soort expedities voor andere scholen geschreven met ons als voorbeeld. Wij vonden het in ieder geval fantastisch en hopen in de toekomst nog meer van dit soort projecten te doen.

Benieuwd? Kijk hier voor het stappenplan en foto’s van onze presentatiemiddag.

Nieuwsbrief januari

De nieuwsbrief voor januari 2018 lees je hier.