Voor wie is Spring High

Spring High is er voor

leerlingen vanaf 10 jaar die nieuwsgierig zijn naar anderen en de wereld om hen heen. Leerlingen die niet stil willen zitten en af willen wachten wat er te leren valt. Leerlingen die op een andere manier dan zij misschien gewend zijn hun mavo, havo of vwo diploma willen halen.

Onze leerlingen dagen zichzelf elke dag uit op allerlei verschillende gebieden. Dus niet alleen in het leren van kennis binnen onze kennisdomeinen. 

Onze leerlingen vinden samenwerken, creatief bezig, fouten maken, opnieuw beginnen en doorzetten net zo belangrijk.

Onze leerlingen vinden het prettig en leerzaam om met elkaar op te trekken, moeilijke zaken te bespreken en aan elkaar hulp te vragen. Wij leren van en met elkaar.

Onze leerlingen zijn graag buiten en sporten en bewegen doen zij dan ook elke dag, dat kan binnen maar ook buiten. Zelfs in de winter.

Onze leerlingen stellen vragen en denken kritisch na over dat wat er gezegd wordt. Zij denken graag mee en na en komen met oplossingen voor vraagstukken waar anderen nog niet aan gedacht hebben.

Onze leerlingen ontdekken nieuwe talenten en interesses bij zichzelf en zetten deze talenten in voor zichzelf en voor anderen.

Onze leerlingen dragen positief bij aan de Spring high Leergemeenschap en stralen vertrouwen uit, in zichzelf en in de ander.

Onze leerlingen zijn trots en rebels, elke dag met vertrouwen vooruit.

We challenge to keep moving forward!