Beste achtstegroepers, 

Welkom op de website van Spring High! Jullie laatste jaar op je basisschool, een heel leuk, spannend en vast ook gezellig jaar! Ook een druk jaar, want naast gewoon naar school gaan, gaan julie vast ook op kamp, maken een film of een musical EN moeten jullie een nieuwe school uitkiezen... Het begint in januari met het bezoeken van veel Open Dagen bezoeken en veel scholen bekijken en dan straks je voorkeurslijst samen stellen en wachten en wachten en wachten ……op de matching.

Leuk en spannend!

De Open Dag van Spring High komen er in het neiuwe jaar aan maar je kan hier alvast  foto’s van de Open Dag en de powerpoint presentatie van vorig jaar bekijken. Via Facebook, Instagram en twitter posten wij vaak foto's en verhaaltjes van wat wij allemaal meemaken en doen. Leuk om ons te volgen.

Wie wij precies zijn, wat we allemaal doen, vind je natuurlijk op ook op onze website en als je ons manifest leest krijg je een goed beeld van waar wij voor staan.

Ook onder dit kopje vind je een quiz met vragen die vast al eventuele vragen over Spring High beantwoorden. 

Op de Open Dag kan je de quiz maken op een Chromebook om zo een echte Spring High Hoodie te winnen! Bekijk de quiz en je weet de antwoorden al ;-) 

Tot ziens volgend jaar op de Open dag!

Veel groeten, namens ons allen, 

Camyre 

Camyre de Adelhart Toorop
Locatiedirecteur Spring High
E: c.deadelharttoorop@springhigh.nl