Introductiefilmpje

 

Beste ouders/verzorgers van kinderen in groep 8,

Het kiezen van een middelbare school is een drukke en ook spannende periode.

Er is veel om te kiezen en om over na te denken. Een mooi schoolgebouw, een grote school of juist een kleine, veel ruimte voor zelfstandig denken en werken of juist een strak programma, een nieuw concept of een traditionele school… ongekend veel mogelijkheden. Van al dat mooie onderwijs in Amsterdam is Spring High er een!

Spring High is een unieke vorm van onderwijs. In een schoolgebouw zitten leerlingen van groep 7, 8 en het voortgezet onderwijs bij elkaar en leren wij van en met elkaar waar mogelijk.

Spring High is een school voor mavo (vmbo-t), havo en vwo. Bij ons hebben leerlingen elke dag het vak SLB: Sport, Levenslust en Bewegen. De leerlingen zitten op leerpleinen en hebben vaste begin en eindtijden. Woensdagmiddag is vrij.

Wij willen onze leerlingen eerst goed laten landen op hun nieuwe plek, zodat zij vanuit een veilig gevoel zich kunnen ontwikkelen.

Op Spring High zorgen wij ervoor dat wij alle leerlingen, letterlijk en figuurlijk, in beweging brengen om op basis van capaciteit, ontwikkeling en interesse maximaal kansen te krijgen zich te ontplooien om een vitaal en duurzaam leven te kunnen leiden.

 

Met hartelijke groet,

 

Camyre de Adelhart Toorop